Nyheder i Oktober

Lige nu har vi gang i mange aktiviteter på Possementen. Læs her for at følge med:

Forundersøgelse
Som du sikkert har set, så har vi modtaget 250.000 kr. fra Realdanias kampagne ”Underværker” til en ”forundersøgelse” af vores projekt. Vi har nu valgt rådgiver og deres plan er godkendt. Det betyder, at ”Jes Vagnby Arkitekter” nu er i fuld gang med at registrere bygningen og finde interessenter eller samarbejdspartnere, som kan inspirere os til, hvordan Possementen ser ud i fremtiden.
Vi glæder os meget til dette spændende projekt, som munder ud i en rapport – en drejebog for, hvordan Possementen kan udvikle sig. På et tidspunkt holder vi et ”bymøde”, hvor alle kan komme med ideer og input.

Aktivitetsdage / arbejdsdage
Som tidligere holder vi fast i torsdag eftermiddag 13-17, hvor du er velkommen til at kigge forbi, se huset eller give en hånd med…
I efterårsferien holder vi åbent alle dage fra tirsdag d. 17/10 t.o.m. lørdag d. 21/10. Alle dage fra 13-17. Her vil vi rydde paneler og lofter på 2. sal. Vi lejer en container og bortskaffer alt på 2. sal, som har taget skade af tidens tand. Her er du også velkommen til at komme og give en frisk hånd med – så gi’r vi en kop kaffe mm!

De dødes dag 1/11 kl. 19.00-20.30
Til Halloween sidste år havde vi succes med at arrangere ”spøgelseshus” i de mørke dystre lokaler. I år bliver det endnu mere uhyggeligt! Vi arrangerer nemlig ”De dødes dag” på Possementen!
I Mexico er det en smuk tradition, at man ærer sine kære afdøde i en kæmpe og farverig fest “Día de los muertos”.
I samarbejde med medium Mirna Maceda – som selv kommer fra Mexico – pynter vi op på Possementen og får en klarsynsdemonstration og en prøve på kanalisering fra de døde. Vi bygger et mexicansk alter, hvor du kan se mexicanske dragter og dukker.
Possementen byder på kaffe/te og det traditionelle mexicanske brød “pan de muerto”.
Der er kun plads til 30 deltagere, så du skal tilmelde dig på 2047 9362 eller på Facebook. Her kan du også læse mere.
Pris for det hele: 150 kr som betales på MobilePay nr. 48611.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait