Invitation til Bymøde om Possementens fremtid

Onsdag den 17. januar 2024, kl. 19:00 på Kulturhuset Industrien, Bredgade 73-75, Aarup

I godt tre måneder har arkitektfirmaet Jes Vagnby arbejdet på at hjælpe Possementen på rette vej. Den grundlæggende ide er at indrette den gamle Possementfabrik i Aarup til kreative værksteder for diverse kunsthåndværk. Hjulpet af et sponsorat fra Realdanias Underværker har Jes Vagnby nu undersøgt bygningen, interviewet diverse foreninger, haft møder med håndværkere… og meget mere.

De er nu klar til at præsentere resultatet af undersøgelsen for os allesammen. Derfor afholder Possementen et Bymøde i biografsalen på Kulturhuset Industrien. Her vil Jes Vagnby & Co præsentere en meget detaljeret – men midlertidig – plan for Possementens fremtid.
Ja! ”midlertidig” – fordi: Dine bidrag er også meget vigtige!

Derfor inviterer vi dig til Bymøde om Possementens fremtid

Her vil arkitektfirmaet fremlægge sine foreløbige ideer, og så får du mulighed for at kommentere og præge resultatet af denne fine undersøgelse og høre om, hvad vi har af planer og udfordringer for fremtiden.

Possementen byder på kaffe, te, kage mm. Arrangementet er gratis. Tilmelding er ikke nødvendig – men mød op fuld af ideer!

Og for lige at løfte det med ”kreative håndværk” til nye højder! Så tillad mig at fremhæve H.M. Dronning Magrethe II’s seneste nytårstale! De fleste hæftede sig måske ved, at hun abdicerer!? Jeg noterede mig derimod – og jeg citerer Hendes Majestæt:

”Jeg har lagt mærke til, at mange igen har fundet en hobby eller et håndarbejde frem. Det begyndte nok under corona-krisen; men så kunne man ikke holde op igen – det gælder i hvert fald for mig. Man får ro på sig selv, når man sidder med et sytøj eller har noget andet mellem hænderne; det gælder for alle aldersgrupper.
For mange af os er det en fritidsbeskæftigelse at holde hænderne i gang. For andre er det et livsvilkår – en profession.”

Vil du også være med til at skabe et sted i Aarup, hvor man kan ”få ro på sig selv” og ”holde hænderne i gang”? Så kom og sæt dit præg på Aarups og vores allesammens fremtid den 17. januar på Industrien.

Vi ses!

Henrich Svendsen
Formand, Possementen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait