Nytårsbrev fra Possementen

Kort resume for 2023

Først og fremmest: Godt Nytår til alle! 2023 har været et spændende år for Possementen. Een side er slet ikke nok til at beskrive det hele! Men her lige en kort oversigt:

Tak for alle bidrag
Vi har i årets løb fået dejlig meget støtte til Possementen. Det vigtigste er nok, at Underværker gav os 250.000 kr. til at lave en forundersøgelse af projektet. Det var virkelig en positiv overraskelse at få denne gave til at lave en professionel undersøgelse af projektet. MENY i Aarup havde 100 års jubilæum og støttede os i den anledning med 25.000 kr., som vi har brugt til varmepumpe til to af vores værksteder. Men mindre bidrag er også vigtige. For fonde og andre er det vigtigt at kunne vise, at der er lokal opbakning til projektet. Derfor er dine bidrag som medlem også vigtige. Og også tak for de mange donationer af møbler, værktøj mm.

Værksteder og aktiviteter
Og ja! Vi har nu to fuldt udstyrede værksteder! En systue og et træværksted med maskiner og udstyr – hertil toilet, el, vand og ikke mindst varme – takket være sponsorat fra MENY. Vi har endnu ikke planlagt kurser mm., men du er altid velkommen til at kigge forbi til vores ”arbejdsdage”, som ligger fast hver torsdag eftermiddag fra kl. 13-17. Ellers kontakt os for at høre om flere muligheder. Vi har også indrettet en kaffestue, hvor vi kan byde på TE og kaffe! I årets løb har vi også afholdt diverse aktiviteter: Havedag med bygning af fuglekasser, insekthoteller mm. Vi har afholdt et prøvekursus i trædrejning. Så spændende, hvad 2024 kan byde på!?

Forundersøgelse
Som du sikkert har set, så er vi pt i gang med en forundersøgelse – sponsoreret af Realdanias Underværker. Arkitektfirmaet Jes Vagnby er i disse dage ved at lægge sidste hånd på en ”midtvejsrapport” som de vil præsentere for os alle sammen på et Bymøde på Industrien onsdag den 17. januar.

Bymøde 17/1
Så Possementen inviterer til Bymøde på Kulturhuset Industrien onsdag den 17. januar 2024 kl. 19.00, hvor arkitektfirmaet Jes Vagnby vil præsentere den foreløbige plan…
Se separat invitation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait